Ribancok Éjszakája 5 beszámoló

Jó estét!

Igen tudom úgy volt, hogy nem veszek rész, eme nagyszerű rendezvény 5. állomásán, ám még is eljutottam.
Nem is bántam meg, hogy végül úgy döntöttem, hogy lemegyek. Igaz csak olyan éjfél fele sikerült betoppannom, ám még ekkor is javában folyt a buli. Megfigyelésem szerint egyre szervezeteb és jobb bulikat sikerül Hoolienek rendeznie. Mostani téma az add magad volt. Ami különösen tetszett nekem a bejáratnál kapott világító karkötők, ami afféle jelzés értékű is volt. Hisz a szinglik zöldet, a kapcsolatban lévők pirosat, illetve a ellenkező nemek kedvelők kék karkötőt kaptak.
Mondanom se kell, hogy rajtam melyik szín volt. Természetesen piros =)
Ám a későbbiekben mindenkin mindenféle szín megtalálható volt, illetve nem csak a karukon hordták. volt aki fülében, sapkájába, övébe, illetve cipőjébe tűzte. De hát ilyenek a fiatalok.
Este folyamán rengeteg időt töltöttem pihenéssel és beszélgetéssel. Mondhatnám, hogy ez egy számomra nyugodt party volt. És mit is csináltunk még? Hát karaokiztunk Kolbyval illetve Kibával és még sok sok emberrel.
Az este fellépője a LolliRock volt. Sajnos mivel már említett módon későn érkeztem erről lemaradtam, ám de a Backstage-be alkalmam nyílt őket megismerni. Véget ért a mulatozás és indult is hazafele mikor is megpillantottuk,hogy tértig érő hó van kint, és mellesleg még akkor is szakadt. Mondjuk nekem nem volt gond ugyan is imádom a havat^^ Készítettem a hóesésben egy videót is ami itt lesz látható:
——————————-
A videó feldolgozás alatt!!!


És itt a vége puxXa!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: